PDA

View Full Version : DMC Talk Outage



Tillsy
03-11-2016, 01:59 AM
You were probably already aware...

Tamir A.
03-21-2016, 04:33 PM
My hosting company is working on this issue still - FYI. I've noticed it has been worse the last few days. Hoping this gets resolved quickly.

http://forums.mddhosting.com/topic/1255-s1-server-random-laginaccessibility-short-outage/


You were probably already aware...

Tamir A.
03-23-2016, 10:54 PM
FYI - My hosting is doing a server reboot in about 15 minutes. There will be a downtime of an estimated 2 minutes or so. :jawdrop:

81dmc
03-24-2016, 12:54 AM
FYI - My hosting is doing a server reboot in about 15 minutes. There will be a downtime of an estimated 2 minutes or so. :jawdrop:

It was down a lot longer than 2 minutes...:bigcry:

Dangermouse
03-24-2016, 07:25 AM
I think they let the bots in!! We seem to have a few visitors.

81dmc
03-24-2016, 08:38 AM
I never understood that. I mean, why would spam come into a DELOREAN forum? We are a relatively small community after all...

Soundkillr
03-24-2016, 08:42 AM
We are having an issue with spam, I deleted multiple posts and users this morning. Please pm me if you see something I missed....

Parzval
03-24-2016, 10:44 PM
I'm not sure if this issue is related, but I'm getting some funky stuff going on when I try to log in..... it gives me this screen.
41038
Usually the second time I try it goes through ok. Plus, look at that footer. Weird things are going on there. I haven't ever had any issue before, and noticed this problem the same day as the outages started. At least today I can post replies.

81dmc
03-25-2016, 12:25 AM
I've noticed many wierd bugs appearing lately as well...

Bitsyncmaster
03-25-2016, 06:46 AM
It seemed to be running very slow for the past week or more. This morning it seems very fast. It may just be my DSL but I've never seen it run this quick.

Tamir A.
03-25-2016, 02:57 PM
Yeah, this was part of why the restarted the server, was it was running sluggish and having outage issues. Though I feel like I've still noticed some sluggishness since the reboot, which created an outage of more than 2 minutes as originally advertised. Oh well, life I suppose.


It seemed to be running very slow for the past week or more. This morning it seems very fast. It may just be my DSL but I've never seen it run this quick.

Tillsy
03-26-2016, 03:31 AM
I'm not sure if this issue is related, but I'm getting some funky stuff going on when I try to log in..... it gives me this screen.
41038
Usually the second time I try it goes through ok. Plus, look at that footer. Weird things are going on there. I haven't ever had any issue before, and noticed this problem the same day as the outages started. At least today I can post replies.

It's not related - that problem is documented in this thread (http://dmctalk.org/showthread.php?12559-Does-not-remember-me).

It's a nasty one as

anyone trying to sign up has all end of hell
anyone following Google search results gets all end of hell
anyone trying to post via anything other than a bookmark or manually typing dmctalk without the www suffers all end of errors

Extremely embarrassing I would have thought, the domain's cookie has been misconfigured, but alas it has stayed this way for six months so I've created a custom bookmark on each of my devices to work around it.

Parzval
03-28-2016, 11:18 PM
It's not related - that problem is documented in this thread (http://dmctalk.org/showthread.php?12559-Does-not-remember-me).

It's a nasty one as

anyone trying to sign up has all end of hell
anyone following Google search results gets all end of hell
anyone trying to post via anything other than a bookmark or manually typing dmctalk without the www suffers all end of errors

Extremely embarrassing I would have thought, the domain's cookie has been misconfigured, but alas it has stayed this way for six months so I've created a custom bookmark on each of my devices to work around it.

Ha! Well I'll be. I was paying attention this time and it's just like you say: I noticed that my link is www.dmctalk.org and when it gives the invalid redirect, it flips to dmctalk.org. Then my next attempt goes right in. I reconfigured my link to be dmctalk.org and now it goes in from the start. Thanks!