Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13

Thread: Engine developed a miss the other day... loss of power.

  1. #11
    Senior Member Bitsyncmaster's Avatar
    Join Date:  May 2011

    Location:  Leonardtown, MD

    Posts:    6,408

    My VIN:    03572

    Quote Originally Posted by Josh S View Post
    Well, that could be why my battery kept dying unusually fast as well....
    Probably not your problem since if that purple wire shorted to ground, it would blow the fuse.
    Dave M vin 03572
    http://dm-eng.weebly.com/

  2. #12
    Senior Member Josh S's Avatar
    Join Date:  Oct 2014

    Location:  Leesburg, NJ

    Posts:    133

    My VIN:    7178

    Club(s):   (DMA)

    Quote Originally Posted by Bitsyncmaster View Post
    ...and a sensor from the flywheel gear supplies an RMP related signal.
    Is this multiple wires or a single one? It is definitely melted through, but wiring it back up off the manifold into its hanger made no change in the engine miss. Perhaps there are multiple wires and are now touching each other? That wire is so hard to get to!
    "If you're going to spend your inheritance on a car, why not do it with some style!"

  3. #13
    Senior Member Bitsyncmaster's Avatar
    Join Date:  May 2011

    Location:  Leonardtown, MD

    Posts:    6,408

    My VIN:    03572

    Quote Originally Posted by Josh S View Post
    Is this multiple wires or a single one? It is definitely melted through, but wiring it back up off the manifold into its hanger made no change in the engine miss. Perhaps there are multiple wires and are now touching each other? That wire is so hard to get to!
    Mine was melted also. I guess putting that metal plate back on is a pain so it was left sitting on the exhaust.
    Dave M vin 03572
    http://dm-eng.weebly.com/

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •