FRAMING JOHN DELOREAN - ON VOD www.framingjohndeloreanfilm.com
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: New Owner

  1. #1
    Member
    Join Date:  Jul 2020

    Location:  Danvers, ma

    Posts:    53

    New Owner

    Hey All, just picked up my new to me DeLorean #4328. Picked it up in Mississippi and drove 1300+ miles back to Massachusetts over the weekend. No major issues. Lost the speedometer at about 1300 miles right before I got home. Driver side door lights don't work for some reason. No A/C, might need some gas. She's a five speed Oct. 81. Sat in a museum since 93. So 27 years sitting, she got new fuel lines, fuel filter, fuel accumulator, fuel distributor, warm up regulator, idle speed motor, idle speed ecu, new battery, tires, struts all around except the driver door for some reason. Found out the cooling fans don't work at all, not sure if it's the fan motors, the otterstat or what. There were no jumper wires where the fan relay should have been either so I gotta fix that. Overall a great little car that needs a bit of work just like they all do when coming back to life! I'll keep everyone posted on the progress, pictures to follow when i get some uploaded.

  2. #2
    Junior Member orangecrrrush's Avatar
    Join Date:  Dec 2013

    Location:  Bethlehem PA

    Posts:    18

    My VIN:    Former owner of 10439 Currently own 06291

    Wow... Drove it home after sitting 27 years. I think you got lucky. Welcome to the forum. Lots of great people on this site.

    Adam
    Adam Brandt
    Former owner of 10439 Stage II
    Owner of 06291 DMCH rebuild, Stage II, Eibach, SS Frame

  3. #3
    Member
    Join Date:  Nov 2018

    Location:  England

    Posts:    52

    My VIN:    07164

    Club(s):   (DCH)

    Congrats, that sounds like a brave drive, but from the sounds of it you know your stuff.

    I drove 140 miles back when I did my purchase and I am not sure what to say other than I had to wring out my shirt by the time I was home

  4. #4
    Junior Member
    Join Date:  Jul 2020

    Location:  Stockholm

    Posts:    5

    My VIN:    3752

    1300 miles, wow! I drove mine home 200 miles. I had AC, but one of the hoses sprung a leak the weekend after. I got lucky, because that drive home would have been hell without the AC. It's really needed in this car.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date:  Sep 2020

    Posts:    15

    You are so lucky congrats

    Sent from my AGORA XI using Tapatalk

  6. #6
    Junior Member
    Join Date:  Aug 2020

    Location:  IL

    Posts:    14

    Welcome. And congratulations.

  7. #7
    Senior Member dmcerik's Avatar
    Join Date:  Jul 2011

    Location:  West Michigan

    Posts:    179

    My VIN:    04512

    Welcome! 1300 miles home with no real issues is pretty great. I drove mine home about 200 miles and looking back, I'm surprised the frame didn't snap in half.
    Erik
    04512 since '99

  8. #8
    Senior Member
    Join Date:  Nov 2019

    Location:  Pittsburgh, PA

    Posts:    126

    My VIN:    6791

    Door lights are likely a relatively easy fix. My wires had been chewed by mice; pop off the rubber bezel and take a peek inside and check the bulbs.

  9. #9
    Senior Member Kukem's Avatar
    Join Date:  May 2011

    Location:  New Brunswick, Canada

    Posts:    242

    My VIN:    4266, Previously 11056

    Congratulations on your new purchase! I remember when I picked up my 1st DeLorean, we drove from Virginia up to New Brunswick, Canada. The East Coast was a nice drive. We lost taillights during that drive. Welcome to the club!

  10. #10
    Senior Member Domi's Avatar
    Join Date:  May 2011

    Location:  France

    Posts:    2,438

    My VIN:    16951

    Club(s):   (DCO) (DOA) (DCUK)

    What a trip to go home, congratulation.
    Can't wait to see some photos on your way home if you took some?

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •